Sterke inhoud verdient een mooi jasje

 

 

Een heel fijn leesbaar jasje  
Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteit binnen en buiten uw vak? Het NTvG informeert breed en plaatst nieuwe wetenschappelijke kennis in een leesbaar en praktisch perspectief. Elke week een nieuw en gevarieerd nummer, met belangrijk nieuws in geneeskunde en zorg, onderzoek en casuïstiek. En nu: in een heel fijn leesbaar jasje! Wanneer u onderstaand formulier invult, sturen wij u een nieuw nummer toe. Uw gegevens worden alleen gebruikt om dit nummer toe te kunnen sturen.

Bestel nieuw nummer


 

Abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief
Elke donderdag de meest opvallende online publicaties van het NTvG in uw mailbox?
(bekijk voor de meest recente nieuwsbrieven ons online archief)

Aanmelden

 

 

 

Op de hoogte blijven via Facebook?
De Facebook-pagina van het NTvG toont altijd als eerste de meeste opvallende online publicaties, video's, beeldquizzen en ander actueel nieuws. Like ons op Facebook en maak  kans op een doktersjas*! 

Like ons op Facebook

 

 

Hoe bevalt de nieuwe jas?

Wij zijn geïnteresseerd naar uw mening over de nieuwe vormgeving van het NTvG. Wat kan er beter? Wat is er precies goed? Laat het weten zodat wij het NTvG nog meer naar uw wensen kunnen samenstellen. Alvast dank voor uw reactie!

Geef uw reactie

 

*Momenteel hebben wij een winactie via de nieuwsbrief en Facebook. De actievoorwaarden van de winactie kunt u hier vinden.  Inmiddels is de winactie gesloten.