Inloggen verenigingsleden

Per 23 december 2016 vervalt de huidige ledensite (http://vereniging.ntvg.nl/) en is de ledeninformatie een onderdeel geworden van www.ntvg.nl. Dit betekent dat uw oude inloggevens voor deze aparte website niet meer werken.

Bestaande web-accounts 
Heeft u als lid van de vereniging al een inlog op www.ntvg.nl/user dan verandert er niets. Wanneer u ingelogd bent, klik dan op de rode knop MIJN NTvG rechtsboven in uw scherm. Door vervolgens op de blauwe button 'Vereniging' te klikken kunt u het ledengedeelte bezoeken. Quick link: www.ntvg.nl/vereniging.

Nieuw op de website
Heeft u als lid van de vereniging nog geen inlog op de artikelen-website van het NTvG, klik dan hier. U komt dan in een 'password vergeten-procedure'. Wanneer u het e-mailadres invult waarmee u ook bekend was op de oude ledensite dan krijgt een activatielink toegestuurd. Vervolgens kunt u inloggen. Vergeet u niet om in uw accountinstellingen uw wachtwoord te veranderen.   

MIJN Vereniging
Wanneer u bent ingelogd op www.ntvg.nl dan vindt u de ingang tot nieuwe informatie van de Vereniging altijd onder de rode knop 'MIJN NTvG'. Het verenigingsgedeelte is een besloten informatiekanaal, uitsluitend door leden te bezoeken. Het bestuur van de vereniging informeert via dit platform de verenigingsleden over aanstaande vergaderingen, beschikbare vergadernotulen en persoonsgegevens van medeleden. U kunt zoeken op naam, functie binnen vereniging, specialisme en organisatie.