Hoe werkt de NTvG App?

NTvG tablet app
Met de NTvG App kunnen abonnees het tijdschrift op de tablet lezen (iPad of Android).

Wanneer u de NTvG App installeert, heeft u altijd en overal toegang tot het meest recente nummer en eerdere nummers tot begin september 2013.
 
Inloggen
Na het downloaden via de App StoreGoogle Play of Windows 8 loggen abonnees in via de knop ‘Eerdere nummers’ met abonnee- en klantcode. Niet-abonnees kunnen met de app een proefnummer bekijken. Om fraude te voorkomen kunt u met uw inlogcodes slechts inloggen op 1 device.

Ondervindt u problemen met downloaden of inloggen?
Bezoek dan onze FAQ-list

Download de app via de App Store of Google Play

Ga naar de App Store en download de NTvG tablet appGa naar de Google Play Store en download de NTvG tablet appDownload hier de Windows 8 app.

 


Het NTvG lezen op de tablet

Snel bladeren

Met één vinger

U bladert makkelijk door het tijdschrift door te ‘swipen’. Dat wil zeggen: een veegbeweging met uw vinger over het scherm maken. Ook kunt u bladeren door onderin het scherm te tikken en de  ‘miniatuurweergave‘ van de pagina‘s op te roepen.Door het met één vinger aantikken van het blauwe of rode bolletje in het artikel, kunt u gerelateerde artikelen of meer informatie binnen een thema raadplegen op onze website. 

Elke link aanklikbaar

Toegang tot CME

CME-toetsen direct beschikbaar
De meeste links op de pagina’s zijn klikbaar, inclusief e-mailadressen. Ook de QR-codes bij de publicaties fungeren als knop. Met een vingertip bent u direct op de website en kunt u bijvoorbeeld een tabel bekijken.Wanneer een artikel een gerelateerde CME-toets bevat klikt u direct naar de online toets om nascholingspunten te behalen. Wel even inloggen met uw webaccount.