Jouw promotiestelling in het NTvG?

Promotiestelling header

Ben je onlangs gepromoveerd of verdedig je binnenkort je proefschrift en gaan jouw conclusies de medische praktijk veranderen? Heb je baanbrekende resultaten waarvan jouw vakgenoten moeten weten? Stuur ons de 2 beste stellingen uit je proefschrift en misschien wordt jouw stelling wel uitgelicht in het NTvG!

Gepubliceerde promotiestellingen

Waar moeten je stellingen aan voldoen:

  • We zijn op zoek naar medisch inhoudelijke stellingen die relevant zijn voor NTvG-lezers. Dat wil zeggen dat de bevindingen implicaties hebben voor de medische praktijk of dat de lezer door een stelling geprikkeld wordt om meer over het onderwerp te lezen. Daarnaast plaatsen we ook schertsstellingen die onderhoudend zijn, maar toch een relevant punt maken.

  • Kies stellingen die bij voorkeur inhaken op actualiteiten in de gezondheidszorg en de medische wetenschap. Houd rekening met breed geïnteresseerde artsen en andere zorgprofessionals als doelgroep.

  • Deel ook je persoonlijke ervaringen uit het promotietraject in de schertsstelling, vanuit bovenstaande gedachte.

  • Gebruik maximaal 20 woorden per stelling, zodat deze geschikt zijn om te plaatsen op de NTvG-website en in het tijdschrift.

Ook handig om te weten:

  • Heeft jouw proefschrift (nog) geen stellingen? Geen probleem, dan is dit het moment om ze op te schrijven en het meest baanbrekende punt van je promotie bekend te maken.

  • We publiceren de stellingen met een verwijzing naar je proefschrift in onze nieuwsrubriek én op onze website.

  • Als niet-commerciële instelling bieden we geen honorarium voor de stellingen, maar een podium met impact (ruim 600.000 websitebezoeken per maand en ±17.000 abonnees, inclusief abonnementen voor vele instellingen).

Dus, kijk eens rond tussen onze gepubliceerde promotiestellingen. Vertaal je 2 beste stellingen naar het Nederlands en stuur ze, inclusief een link naar je proefschrift, naar: nieuwsredactie@ntvg.nl

Promotiestellingen

Alle promotiestellingen
Ga naar Rubriek