Manager Bedrijfsvoering (0,8 fte)

Functieomschrijving

We zoeken een manager bedrijfsvoering die als teamspeler verantwoordelijkheid gaat dragen voor de indirecte activiteiten ter ondersteuning van het primaire proces. Dit betreft financiën, ict, personeelszaken, facilitaire zaken en officemanagement.

Als manager bedrijfsvoering ben je competent in het organiseren van  alle interne processen met betrekking tot de financiën, ict en de administratie. Je krijgt bovendien energie van verbetering van deze processen. Je werkt nauw samen met de directie en de medewerkers facilitaire zaken/officemanagement en de externe boekhouder en met hen zorg je ervoor dat de organisatie optimaal draait.

Zaken waar de manager bedrijfsvoering de leiding over krijgt zijn bijvoorbeeld;

  • Het in (laten) richten van een digitale vergadermogelijkheid.
  • Samen met de boekhouder zorgen voor de planning en control cyclus en rapportages aan het bestuur.
  • Samen met de facilitair manager het onderhoud van het fraaie pand plannen.
  • Met de ict beheerder het nieuwe desktop systeem voor het tijdschrift  invoeren en optimaliseren.

Profiel

Om succesvol te zijn als onze manager bedrijfsvoering zoeken we een enthousiaste, servicegerichte en flexibele teamspeler. Hij/zij kan uit diverse opleidingsachtergronden komen, ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar met de volgende eigenschappen kan dit ook een doorgroeifunctie zijn voor een HBO opgeleid professional:

  • resultaatgericht en kunnen denken in alternatieven
  • planmatig en stressbestendig
  • goede communicatieve vaardigheden
  • initiatiefrijk en verantwoordelijk bij probleem oplossen
  • administratief en cijfermatig sterk
  • kan met vertrouwelijke informatie omgaan

Wat bieden we

0.8 -1,0 fte (32-38 uur per week); marktconform salaris, startdatum z.s.m.

Goed team, met prettige collegiale sfeer bij een tijdschrift dat idealistisch wil bijdragen aan een betere en duurzamere gezondheidszorg in Nederland.

Je werkplek is inspirerend zowel door de locatie aan het Museumplein, als door de interdisciplinaire diversiteit en de gedrevenheid van de medewerkers.

Organisatie

Het NTvG is een gezaghebbend vakblad voor artsen en verschijnt al 163 jaar wekelijks. Wij zijn een kleine zelfstandige organisatie (22 personen, 15 fte) en werken vanuit ons eigen monumentale pand in de binnenstad van Amsterdam. Het team bestaat uit artsen, journalisten en redactie- en marketing/online medewerkers.

Reageren

Je kan je reactie met cv indienen via Homerun. Informatie is in te winnen bij Lisette Cleyndert, directeur: l.cleyndert@ntvg.nl

Solliciteer nu