CME-toetsenmakers

Het NTvG is het grootste medisch-wetenschappelijke tijdschrift in Nederland. Bij een deel van de gepubliceerde artikelen biedt het NTvG geaccrediteerde, onafhankelijke nascholingstoetsen aan, onder de term CME (zie ook: https://www.ntvg.nl/academie/cme).
Deze toetsen worden gemaakt door freelance toetsenmakers uit verschillende vakgebieden. Graag willen wij ons team van toetsenmakers uitbreiden. Het NTvG zoekt artsen die het leuk vinden (en tijd hebben) om naast de normale klinische werkzaamheden zich bezig te houden met nascholing. De werkzaamheden worden niet hier in huis verricht.

Per direct gezocht:

CME-toetsenmakers


Profiel

  • Arts met klinische werkervaring
  • Ervaring met het geven van onderwijs of ontwikkelen van nascholing is een pre
  • Belangstelling  voor wetenschappelijk onderzoek
  • Brede medische interesse
  • Leergierig en snel van begrip
  • 5-10 uur per maand flexibel beschikbaar (in het begin kost het maken van toetsen wat meer tijd, met meer ervaring komt het dichterbij 5 uur per maand).

Wij bieden
Het NTvG biedt toetsenmakers begeleiding bij het maken van de toetsen, een abonnement op het NTvG en een vermelding in het colofon.
Toetsenmakers ontvangen een vergoeding van 250 euro per toets. Neem voor meer informatie contact op met Bianca Poppen, assistent officemanager, tel. 020-3057625.

Reageren
Graag ontvangen wij uw reactie inclusief motivatie en CV – onder vermelding van ‘reactie CME-toetsenmaker’ – per e-mail t.a.v. Bianca Poppen, cme@ntvg.nl