Adverteren in NTvG

Het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG) is een algemeen medisch vaktijdschrift dat het beste Nederlandse geneeskundig onderzoek publiceert, nadat het door erkende vakgenoten is beoordeeld.

De redactie van het NTvG selecteert bijdragen van auteurs op wetenschappelijk niveau, begrijpelijkheid, onafhankelijkheid, nieuwswaarde en specialisme overstijgend belang voor de verspreiding van kennis van de geneeskunde in de maatschappelijke context onder de medici in Nederland.
De missie van het NTvG is de kennis van de geneeskunde in Nederland bevorderen door hoogwaardige en tijdige publicatie van belangrijke ontwikkelingen, een forum zijn voor het verspreiden en bespreken van nieuws en het aan de orde stellen van wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen die van belang zijn voor de geneeskunde en de gezondheidszorg in Nederland.

Lezerswaardering
NTvG is een goed gewaardeerd vaktijdschrift met een groeiende leesfrequentie. Lezers ervaren het NTvG als een betrouwbaar en breed georiënteerd vaktijdschrift, dat hen voorziet van wetenschappelijke informatie. Zij doen nieuwe kennis en inzichten op, direct toepasbaar in de praktijk.

NTvG is interactief
Het NTvG is interactief en ook leesbaar op de tablet. Middels QR-codes die in het blad zijn opgenomen wordt de lezer verwezen naar:
- Meer informatie over het desbetreffende artikel;
- Tabellen die in een artikel worden genoemd;
- Geaccrediteerde toetsen die online gemaakt kunnen worden;
- Video’s die bekeken kunnen worden;
- Quizen die gemaakt kunnen worden

Frequentie en oplage
Het NTvG verschijnt wekelijks op vrijdag, 52 edities per jaar. Het NTvG heeft 18.500 abonnees en uiteraard ook een aanzienlijk bereik onder meelezers. De naamsbekendheid van NTvG is zeer groot. Zo kent 99% van de huisartsen het blad en bereiken we een belangrijk deel van de artsen en beginnend artsen. Artsen abonneren zich (tegen betaling) op het NTvG.

Doelgroep
De doelgroep van het NTvG bestaat uit:

•    Medisch specialisten
•    Huisartsen
•    Verpleeghuisartsen
•    Basisartsen
•    AIO’s
•    Studenten Geneeskunde

Uw campagne in het NTvG
•    NTvG biedt u een groot bereik
•    NTvG is snel in te zetten door de wekelijkse frequentie
•    NTvG wordt zeer goed gewaardeerd

Online mogelijkheden
Op de vernieuwde website heeft u verschillende bannermogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep. Daarnaast heeft NTvG een e-mailnieuwsbrief voor haar abonnees. Interesse? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bezoekcijfers.

Advertentietarieven
NTvG Tariefkaart 2016 (pdf).

Tarieven personeelsadvertenties
NTvG Tariefkaart Personeelsadvertenties 2016 (pdf).


Contact met onze accountmanagers

Farma
Chris Janssen, 030-638 52 09, c.janssen@springermedia.nl
Paul Bakker, 030-638 39 28, p.bakker@bsl.nl
Gertjan Verhoog, 030-638 37 65, g.verhoog@bsl.nl

Arbeidsmarktcommunicatie (o.a. vacatures) + bureaus
Peter de Jong: 030 – 638 38 88, p.dejong@bsl.nl

Bureaus en overige advertenties
Frank van der Walt: 030-638 37 32, f.vanderwalt@bsl.nl
Peter de Jong: 030 – 638 38 88, p.dejong@bsl.nl

Tarievenkaart en aanleveren advertentiemateriaal
Op de NSTD kaart zijn beknopt de commerciële mogelijkheden terug te vinden.
Het NTvG verschijnt wekelijks opvrijdag. De sluitingsdatum voor reserveringen en advertentiemateriaal ligt 18 dagen voor de betreffende plaatsingsdatum (zie voor verschijningsdata en tarieven de NSTD-kaart).

Neem voor online advertentiemogelijkheden contact op met onze accountmanagers.

Over de uitgever
De exploitatie van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde wordt verzorgd door Bohn Stafleu van Loghum / Springer Media B.V. in Houten (www.bsl.nl). Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media, is dé specialist in de gezondheidszorg. Zij bieden kwalitatief hoogstaande en eenvoudig bereikbare vakinformatie. Relevant, betrouwbaar en toepasbaar, daar staan ze voor. Dit ziet u terug in alle media die zij uitgeven, of het nu om print of online media gaat. Daarnaast zijn zij een sterke speler op het gebied van (geaccrediteerde) nascholing.

Adresgegevens
Bohn Stafleu van Loghum / Springer Media B.V.
Het Spoor 2, 3994 AK, Houten
Postbus 246, 3990 GA, Houten
Telefoon: 030–638 38 38
Fax: 030–638 39 96
E-mail:
Web: www.bsl.nl